Om TimeMap Tidsregistrering

Tidsstyringssystemet TimeMap er udviklet og vedligeholdes af TimeMap ApS. Filosifien bag systemet er, at det skal spare virksomhederne for unødige manuelle rutiner og derved spare værdifulde personaleressourcer som kan benyttes bedre.

Samtidig giver systemet virksomheden et komplet overblik over hver medarbejderes arbejdstider, fravær og ferie, samt sikkerhed for at lønaftaler og overenskomster overholdes.

For den enkelte medarbejder er TimeMap med at til at give dem et dagligt overblik over deres egen arbejdstid, overarbejde, fraværsprocent og ferie.

Virksomheden bag

Teamet bag TimeMapApS har mange års erfaring med udvikling, levering og drift af administrative systemer for landets absolut største virksomheder og organisationer.

Det er vores mål at leverer konkurrencedygtige programmer som alle afvikles direkte på nettet således at virksomheden slipper for at bruge kostbare IT-ressourcer. Idéen er at den enkelte forretningsenhed kan anvende vores systemer uden behov for yderligere IT assistance.

Vores valg af hostede standardløsninger minimere vores omkostninger til vedligeholdelse og opgraderinger, til gode for vores kunder der opnår lavere priser.

Tekniske specifikationer

Systemet afvikles som en internet service. Det betyder at virksomheden skal have en internetforbindelse samt en internet browser.

 

TimeMap sørger for drift, backup og opdateringer, således at din virksomhed ikke skal bruge tid på ekstra IT.

 

Hvis medarbejderne normalt arbejder ved PC foretages tidsregistreringen via denne. I forbindelse med Produktion og andre typer arbejde, hvor man normalt ikke anvender PC, opsættes terminaler, som erstatter stempelure. I forbindelse med terminalerne kan der anvendes magnetkort til ind og ud stempling.

 

Hvis deres virksomhed har flere fysiske lokationer, så afvikles alt stadig i samme system, så administrationen altid har et komplet overblik.

Din virksomhed skal opfylde følgende specifikationer for at kunne anvende TimeMap:

  • Internet forbindelse på minimum 256 Kbit/s
  • Internet Explorer version 5.5 eller nyere

 

Selve systemet som afvikles hos TimeMap ApS er udviklet i seneste Microsoft teknologi (.NET og SQL Server) hvilket sikre stabil drift og gode udviddelses muligheder.

Sygefravær

Fokus på fravær giver bedre trivsel, motivation og bundlinje!
Læs mere

Ferieplanlægning

Planlægning, feriesaldi og fraværsstatistik - alt sammen i TimeMap
Læs mere

Tidsregistrering via SMS

Når medarbejderne ikke er i virksomheden registreres tid og opgaver let via SMS.
Læs mere

Skiftehold

Styr dine skiftehold og lav vagtplanlægning med TimeMap.
Læs mere

Terminal eller egen PC

TimeMap kan benyttes med medarbejderens egen PC eller med en af vores smarte touch screen terminaler
Læs mere

Brochure

Download en brochure på TimeMap Tidsregistrering
Læs mere

Tidsregistrering i Produktionen

Tidsregistrering evt. med projekt og opgavestyring fra online terminaler.
Læs mere

Gratis Tidsregistrering i 14 dage

Prøv TimeMap gratis i 14 dage.
Læs mere

TimeMap ApS

Bakkegaardsvej 19
3060 Espergaerde
Denmark
E-mail:
Telefon: 70 20 71 08