Feriedage

Er du nogen gange i tvivl om, hvor mange feriedage dine medarbejder har til gode eller hvor mange feriedage de har anvendt? Eller har du givet flere feriedage til en medarbejder end medarbejderen har optjent?

Du kan nu med TimeMap få hel styr på medarbejdernes feriedage og hele tiden være opdateret, så du hverken snyder dig selv eller medarbejderen og så det er nemt for dig at planlægge feriedage. Med TimeMap får du et overblik over feriedage, som du ikke tidligere har haft og så er det nemt at administrere.

Uanset hvilken type fridage din organisation tilbyder de ansatte - ferie, feriefridage, omsorgsdage, særlige feriedage, senior fridage m.fl. - så er det vigtigt, at der er styr på optjeningen, afviklingen og ikke mindst planlægningen. I TimeMap kan du oprette de ferietyper (så som feriedage) du ønsker. Du kan definere de regler der gælder for optjening og definerer om optjeningen/afviklingen skal ske i timer eller hele/halve dage. 

Når dine medarbejdere er oprettet i TimeMap med ansættelsesdato beregner TimeMap automatisk en saldo på medarbejderens feriedage, og du vil herefter løbende kunne følge med i, hvad der er forbrugt og planlagt ud i fremtiden. 

Medarbejderen har også mulighed for at følge bevægelser på sine feriedage, og derved er medarbejderen hele tiden ajour med, hvor mange feriedage der er tilbage. Medarbejderen kan lave en forespørgsel i TimeMap på en given periode, hvor medarbejderen ønsker at bruge nogle feriedage og denne forespørgsel skal så godkendelse eller afvises af lederen. Medarbejderen vil herefter på mail få svaret fra lederen.

Som leder har du fuld adgang til saldi for feriedage, hvilket giver dig et overblik dels på medarbejderniveau, dels på afdelingsniveau og på virksomhedsniveau. Din ferieplanlægning bliver med TimeMap hurtig og effektiv.

 


Sygefravær

Fokus på fravær giver bedre trivsel, motivation og bundlinje!
Læs mere

Terminal eller egen PC

TimeMap kan benyttes med medarbejderens egen PC eller med en af vores smarte touch screen terminaler
Læs mere

Gratis Tidsregistrering i 14 dage

Prøv TimeMap gratis i 14 dage.
Læs mere

Skiftehold

Styr dine skiftehold og lav vagtplanlægning med TimeMap.
Læs mere

Tidsregistrering via SMS

Når medarbejderne ikke er i virksomheden registreres tid og opgaver let via SMS.
Læs mere

Ferieplanlægning

Planlægning, feriesaldi og fraværsstatistik - alt sammen i TimeMap
Læs mere

Tidsregistrering i Produktionen

Tidsregistrering evt. med projekt og opgavestyring fra online terminaler.
Læs mere

Brochure

Download en brochure på TimeMap Tidsregistrering
Læs mere

TimeMap ApS

Bakkegaardsvej 19
3060 Espergaerde
Denmark
E-mail:
Telefon: 70 20 71 08