Stempelur

Med TimeMap tidsregistreringsystemet er det muligt at tilkøbe væghængte terminaler der fungere som stempelure.

Vi har lavet medarbejdernes brug af terminalen lige så let som et gammeldags stempelur og man kan tilkøbe kort eller brik-læser så man kan benytte adgangkort/brik til at stemple ind og ud.

Næste generation af stempelure er online


Overblik

I modsætning til et traditionelt stempelur sker alle registreringer online og I har derfor hele tiden styr på hvem der er på arbejde og hvor meget de har arbejdet.

Flere muligheder

Medarbejderne kan stemple ind på en terminal og ud på en anden. Det er muligt for udvalgte ledere at se status hjemmefra, på ferien eller på farten via vores App.

Lønberegning

Jeres lønregler kan oprettes i TimeMa, så I kan beregne overarbejde og andre tillæg inden lønnen elektronisk overføres til lønsystemet.

Ordre og Projekter

TimeMap terminalerne kan bruges til at registrere tid på ordre, projekter og opgaver. Derved kan I måle hvilke opgaver der er bedst økonomi i og eksportere registreringerne til jeres økonomisystem for fakturering.

Nøglepersoner

Visse steder er lønbogholderen særdeles kritisk for at der kan laves løn. Sådan behøver det ikke at være. Med TimeMap kan en stedfortræder kunne køre lønnen når bogholderen har ferie eller er syg.

Medarbejder information

For medarbejderne virker TimeMap stempelurene mere moderne og I kan vise dem deres ferie saldi, overarbejdskonto, fraværsprocent m.v. - altid opdateret og aktuel.

Valg

I kan oprette valg som skal foretages ved check ind/ud. Det kunne være hvis en medarbejder kommer sent, så skal de vælge en fraværsårsag eller hvis de arbejder over, så kan de vælge om det skal udbetales eller på en opsparingskonto.

Ingen installation

Terminalerne er en skærm med indbygget computer som skal tilsluttes internettet. Der skal ikke installeres noget terminalen skal blot tændes og I skal kun sørge for en internetforbindelse.