Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?


TimeMap er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du har sendt til os. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

TimeMap ApS
Mørdrupvej 13b
3060 Espergærde

CVR-nr.: 30 08 80 85
Telefon: 70 20 71 08
E-mail: kontakt@timemap.dk

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren


Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

På e-mail: dpo@timemap.dk
På telefon: 70 20 71 08
Ved brev:
TimeMap ApS
Mørdrupvej 13b
3060 Espergærde
Att.: Databeskyttelsesrådgiveren

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger


Vi behandler dine personoplysninger for at udføre den eller de funktioner der er nødvendige for behandling af henvendelsen.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e.

Hvis du har sendt os følsomme oplysninger, behandles disse i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f.

Har du sendt os oplysninger om strafbare forhold er vores behandling baseret på databeskyttelseslovens § 8, stk. 1 og stk. 2, nr. 3.

Behandling af oplysninger om personnummer sker med henblik på entydig identifikation, jf. databeskyttelseslovens § 11, stk. 1.

Modtagere af dine personoplysninger


Hvis du har klaget over en behandling af personoplysninger, vil din henvendelse blive sendt til den dataansvarlige, når vi beder om en udtalelse.

Har den dataansvarlige ikke har taget stilling til din henvendelse, kan vi – i stedet for at bede om en udtalelse – vælge at oversende din henvendelse til den dataansvarlige, så denne har mulighed for at tage stilling til din henvendelse, før du vurderer, om vi på ny skal inddrages i sagen.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger, men bruger dem udelukkende i de systemer der er nødvendige for behandlingen.

Opbevaring af oplysninger om dig


Oplysninger om dig lagres i vores systemer indtil sagen er afsluttet eller oplysningerne ikke længere er nødvendige.

Dine rettigheder


Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, og en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.