Tidsregistrering er gjort nemt i app’en 

Tidsregistrerig skal være hurtigt og nemt for dine medarbejdere. Det er ikke en af medarbejdernes kerneopgaver og skal derfor kunne foretages så let som muligt. Det har TimeMap arbejdet på, selv når du er på farten. 

Ved brug af vores tidsregistreringsapp kan medarbejderne selv holde styr på: 

  • Arbejdstid (inkl.Projekter,opgaverog ordre) Timer/Overarbejde 
  • Ferie, feriefri, omsorgsdage, seniordage
  • Fravær
  • Vagter – Se og bytte vagter. 

Dine medarbejdere kan registrere timer, uanset hvor de er, og opdatere i live tid til lederen efter få klik og lederen kan i realtid se deres opdateringer på alle tidspunkter af døgnet hele året rundt. 

Med vores app har jeres medarbejdere de informationer de har behov for, herunder: 

Ferie 

Med den nye ferielov er det blevet ferie optjening og afholdelse blevet besværligt. TimeMap holder styr på både optjening og afholdelse og I kan vælde at optjene/afholde i enten dage eller timer. Medarbejderne kan se hvor meget de har til rådighed for afholdelse i fremtiden og de kan se hvor meget der er tilbage på den gamle saldo og skal afholdes inden ferieåret udløber. I slipper for en masse spørgsmål når disse informationer er tilgængelige på medarbejderens telefon. 

Feriefri 

Hvis I har feriefridage, så kan I vælge optjening og afholdelsesperioden så den passer med jeres overenskomst. Hvis I følger ferieåret, så får medarbejderne samme overblik som for ferien, så både medarbejderne og administrationen altid har overblikket. 

Seniordage & Omsorgsdage 

I kan oprette alle de typer fravær I ønsker. I kan tildele dage til de medarbejdere som er berettiget til dem og medarbejderne kan løbende se deres saldo og ansøge om afholdelse 

Fraværsansøgning og godkendelse 

Medarbejderne kan ansøge om afholdelse af ferie m.v. Lederne kan direkte fra deres telefon godkende eller afvise så medarbejderne hurtigt får besked. 

Fleks 

Hver gang der stemples ind/ud eller registreres tid beregnes medarbejderens flekssaldo udfra jeres regler. Derfor har medarbejderen altid en opdateret saldo og administrationen ved hvor meget fleks der skyldes til medarbejderne, så I kan undgå ophobning af en afspadseringspukkel. 

Fraværsprocent 

Hvis I har udfordringer med meget fravær, kan I vælge at vise fraværsprocenten på medarbejdernes App. Det er en god måde at skabe opmærksomhed på fravær og medvirker til en reducering. 

Performancerate 

Hvis I registrerer tid på projekter og ønsker at have fokus på hvor meget hvordan tiden bruges kan I vise en aktuel performancerate, så alle medarbejdere ved hvordan de performancer. 

TimeMap ønsker at være markedets bedte tidsregistreringssystem, og tilføjer derfor løbende opdateringer i systemet, uden ekstra omkostninger og vi er altid åbne for feedback. 

Tidsregistreringsapp mobil, se tidsregistrering

 

Tidsregistreringsapp med Cross Platform kommunikation 

For os er det vigtigt at vores løsning gør jeres hverdag nemmere. Derfor har vi udarbejdet kommunikation på tværs af alle platforme, så det hele er naturligt integreret med hinanden, uanset om du bruger din mobil app, terminal eller computer til at indtaste din information.  

Det skal være nemt for dig og dine medarbejdere at registrere tid, kørsel og fravær. Med vores Cross Platform kommunikation er du sikker på, at du altid er opdateret. 

Det er nemmere for dig som leder at have: 

  • Overblik over medarbejdere, projekter og lønninger 
  • Tidsregistrering, fravær, fleks, vagtplan og lønberegning samlet et sted 
  • Mulighed for at godkende og kontrollere aktivitet i virksomheden 

  

Tidsregistrering på flere platforme, tidsregistreringssoftware

Tidsregistrering- og kørselsapp 

Med TimeMap får du en kørsels feature i appen, der gør registrering af kørsel og tid nemt ved at logge din tid ind i vores tidsregistreringssystem ud fra din lokation. 

Sådan bruges vores kørselsapp: 

  1. Indskriv formål med turen 
  1. Del din lokation og kør afsted 
  1. Afslut din kørsel, når du kommer frem til destinationen 

Ud fra din lokation og km, vil appen automatisk registrere din kørsel i TimeMap’s tidsregistreringssystem. Udover det kan du slå tur/retur funktionen til, så du slipper for at registrere rejsen to gange, da app’en automatisk registrerer turen.  

Kørsels app, app til kørsel, Kørselsapp, Tidsregistrering på mobil

Kørselsoverblik til lederen 

Som leder er det vigtigt at vide hvordan og hvornår timerne bliver brugt. Derfor har TimeMap udarbejdet en simpel måde at skabe overblik over sine medarbejderes kørsel og aktivitet udenfor kontoret. Ved at medarbejdere registrerer tid og kørsel gennem den digitale app på deres telefon vil det automatisk sendes til lederen.  
Systemet informerer om antallet af timer kørt og takst, og kan derefter beregne lønudbetaling ud fra gældende takster. Hermed kan du sikre dig, at dine medarbejdere har været på arbejde som aftalt, selvom de ikke er på kontoret. 

Kørselsgodtgørelse, Kørselsoverblik

Integration af systemer 

TimeMap kan integreres til jeres nuværende systemer og lønsystemer. Vi ved, hvor værdiskabende det er, at systemer kan snakke på tværs af hinanden.  

Data kan nemt overføres imellem systemer, og TimeMap minimerer menneskelige fejl ved at automatisere hele processen. Det vil spare jer for både tid, ressourcer og penge. Vores tidsregistreringssystem kan sætte reglerne for løn, timer og dage op på forhånd og sende det videre til jeres lønsystem. Vi arbejder sammen med en lang række dygtige lønsystemer, såsom:  
Visma Løn (Multiløn Erhverv), Danløn, Proløn, EPOS, C5, Lessor, SAP, Promark, PBJ, Interløn, Dataløn, Lønservice m. fl. 

Lad os hjælpe jer med at spare administrationstimer og hovedpiner. 

Prøv TimeMap

Kontakt os og book et møde hvor vi kan vise hvordan I kan bruge TimeMap