Funktioner

Tidsregistrering

Tidsregistrering er fundamentet til effektiv styring af din virksomhed. Du kan konstant følge med i hvem som er på arbejde, hvornår de er mødt og hvad de arbejder på.

Fravær

Manglende styring af fravær og ferie er dyrt – meget dyrt! Her har du konstant overblik over fraværsprocent og feriesaldi.

Vagtplan

Styr vagter og holdskifte effektivt. Alt er online og dine medarbejdere kan se deres vagter på Mobiltelefonen samt bytte vagter.

Lønberegning

Du kan definere jeres overenskomstregler og TimeMap beregner bruttolønen som kan overføres til jeres lønsystem. TimeMaps lønberegningsfunktion er unik i Danmark.

Flere funktioner

settings
slow_motion_video

Fleks

Altid opdateret flekssaldi. Definer jeres regler for ekstra fleksoptjening/afvikling og opret flere flekssaldi.
Medarbejdere og ledere har altid opdaterede saldi og overblik

beach_access

Ferieplanlægning

Medarbejdere kan sende ferie ønsker fra både PC og Mobil. Ledere kan se kommende ferieplaner og godkende/afvise ferieønsker.
Aldrig mere tvivl om afholdt ferie.

filter_9_plus

Ordrestyring

Ordre kan oprettes direkte i TimeMap eller overføres fra andre systemer. Løbende tidsregistrering på ordre giver overblik over ressourceforbrug.

Mobil App

Vores mobil App er let at anvende. Brug den til bl.a. Check ind/ud, kørselsgodtgørelse, ansøgning om fri, vagtbytte, tillæg og godkendelse af overtid

brightness_3

Skiftehold

Styr både vagter og specielle lønaftaler for alle skift. Definer regler for køb/salg og byt af vagter. Udbyd “tomme” vagter som medarbejdere kan melde sig til. Se time- og lønbudget for perioden.

Lønsystem

TimeMap har integration til en række lønsystemer, bl.a. Visma Løn (Multiløn Erhverv), Danløn, Proløn, EPOS, C5, Lessor, SAP, Promark, PBJ, Interløn, Dataløn, Lønservice m.fl.

cloud_done

Web-baseret

Simpel og intuitiv brugergrænseflade. Ingen installation på PC’er og altid seneste version. IT-Afdelingen vil elske det.

Planlægning

Der kan planlægges hvem som skal arbejde på hvad. Se hvornår medarbejderne er færdige på nuværende opgaver eller på ferie så der skal tilkaldes afløsere.

flight_takeoff

Ferie og Feriefri

Få styr på alle feriesaldi, feriefridage, omsorgsdage og seniordage. I kan definere alle de typer I ønsker for hver personalegruppe og definere regler for optjening.

timer

Time/sag

Registrer på projekt, opgave, kunde og overfør til fakturering i økonomisystemet. Effektiv registrering giver bedre opfølgning på tidsforbrug og mindre spild.

tv

Terminal

Med en væghængt terminal bliver det let og hurtigt at registrere tid. I kan have så mange terminaler I ønsker – alt bliver opdateret centralt omgående.

people

Human Resource

Brug TimeMap som et simpelt HR-system. Gem oplysninger om pårørende, ansættelsesforhold, orlov, lønaftaler m.m. Tilføj dine egne felter hvis du har brug for mere.

Økonomisystem

Overfør data fra og til jeres økonomisystem enten via filer eller vores webservice. Dan lister med skyldig fleks og ferie. Eksporter fakturagrundlag udfra ordre og tidsregistreringer.

https

Sikkerhed

TimeMap hostes hos en af verdens sikreste hosting centre. Et hav af sikkerhedsforanstaltninger og certificeringer overholdes og overvåges konstant. Det fås ikke mere sikkert – selv ikke på jeres egen server!

directions_car

Kørselsgodtgørelse

Indtast start-/slutadresse og distancen udregnes automatisk. Med Mobil App’en kan GPS’en bruges så du slipper for at indtaste noget. Kørsel overføres til jeres lønsystem efter godkendelse.

trending_down

Fravær

Altid opdateret fraværsårsag og fraværsprocent giver mulighed for hurtig opfølgning og er et effektivt værktøj til reduktion af fravær.
Mindre fravær giver bedre bundlinje.

Scanning

System kan udvides med stregkodescanner. På den måde kan medarbejderne hurtigt scanne den ordre de arbejder på.

question_answer

SMS

Ønsker man ikke at benytte vores App eller har medarbejderne ikke en Smartphone, så kan der stemples ind/ud på opgaver og projekter vha. SMS.

Integration

TimeMap kan integreres med jeres nuværende systemer. TimeMap har webservice til at overføre og hente data. I vælger selv om data skal overføres løbende eller i batch om natten.

local_printshop

Rapportering

Omfattende præ-definerede rapporter af alle mulige typer. Grafer og lister til eksport. Alt kan eksporteres til Excel for evt. videre behandling hvis I ønsker jeres helt eget udtryk.

24/7/365

Altid tilgængeligt. Alt køre online og der er derfor ikke behov for installation, backup, opgraderinger eller vedligehold. Alt dette er inkluderet i dit abonnement.

Tidsregistreringsterminal

Terminaler ved personaleindgang sikre at alle husker deres tidsregistrering og check ind/ud sker på få sekunder. Ikke noget med at huske at åbne et program eller ligende.

Ring i dag på tlf 70 20 71 08 eller Email på kontakt@timemap.dk

Menu