Gå videre til hovedindholdet.

Hvad er projektstyring og hvordan gør man den mere effektiv?

Hvad er projektstyring?

Projektstyring

Alle projekter ligger under for projektstyring af den ene eller anden slags, for at sikre at projektet kommer ordentligt over målstregen. Ved at kigge på alt fra tidsstyring, til organisering og styring af timeforbrug og økonomi, skal projektstyringen hjælpe jer sikkert i land.

Derfor vil vi dette blogindlæg gennemgå hvad projektstyring er og hvad det indebærer, samt hvordan du med smarte værktøjer kan gøres jeres projektstyring endnu smartere.

 

Hvad er projektstyring?

For at kunne besvare spørgsmålet ‘Hvad er projektstyring?’, må vi først definere hvad et projekt er. Og et projekt kan virkelig være mange forskellige ting. Projekter findes både i større og mindre skala, men uanset hvad, har de brug for projektstyring.

Typisk er et projekt kendetegnet ved en afgrænset størrelse, en specifik periode og et specifikt antal ressourcer til rådighed. På den måde adskiller projekter sig fra den daglige drift ved at løbe over en bestemt tidsperiode. Eksempelvis hvis du skal lave en markedsføringskampagne eller arrangere en stor begivenhed. Som regel vil et projekt også bestå af en del under-opgaver, som skal i mål, før det samlede projekt er færdigt.

I begge tilfælde vil der være en deadline, et budget og et klart mål. For at sikre at hverken tidsplan eller budget skrider, er det vigtigt med ordentlig projektstyring.

En ordentlig projektstyring indebærer allokering af ressourcer, bemanding, planlægning, kontrol med timeforbrug, for bare at nævne et par ting. Derfor er det vigtigt at have ordentlig struktur omkring sin projektstyring, så den bliver nemmere og mere overskuelig. Hertil kan projektstyringsværktøjer være en stor hjælp.

Projektstyring af medarbejdere og leder

Gør din projektstyring nemmere med vores projektstyringsværktøj

Gør projektstyring nemmere og mere overskueligt med TimeMaps projektstyringsværktøjer. Når du bruger vores projektstyrings software vil du se, hvordan processerne hurtigt blive nemmere at håndtere. 

På den måde vil I få nemmere ved at overholde tidsplaner og processer, således at I overholder deadlines, samtidig med at I selv sikrer ikke at bruge for mange penge på projektet. 

Vores projektstyringsværktøj tilgås direkte fra computeren, hvorfra man nemt og effektivt kan bruge de forskellige praktiske funktioner. Herunder nogle af de mest essentielle funktioner, når vi snakker om projektstyring.

Funktioner i vores projektstyrings software

Tidsregistrering er en utroligt vigtig del af at styre et projekt. Både for at sikre man når projektets deadline, men også for at sikre at man ikke bruger flere time-ressourcer end kunden betaler for. Og når der skal holdes styr på, hvor lang tid der er brugt på de forskellige dele af projektet, er det smart med værktøj til at skabe overblik over processen. 

Med vores smarte tidsregistrering kan medarbejderne hurtigt og nemt registrere, hvor meget tid de bruger på de enkelte opgaver. Tiden kan både registreres på projektniveau, men hvis projektet er inddelt i flere under-opgaver, kan tiden også registreres på den helt specifikke opgave. Medarbejderne kan lave tidsregistreringer direkte fra deres browser, således at det også kan klares, hvis man arbejder hjemmefra.

Som en del af vores tidsregistreringssystem, kan man tilkøbe væghængte terminaler der fungerer som stempelure. På den måde kan I få en helt præcis tid på, hvor meget tid der brugt på enkelte ordre, projekter og opgaver. 

Med vores smarte vagtplanlægningssystem kan I lave faste rul, indsætte arbejdstids-skabeloner og meget andet. På den måde kan I nemt danne jer et overblik over, hvilke medarbejdere der til rådighed i givne perioder. På den måde bliver jeres projektstyring også nemmere, da I nemmere vil kunne planlægge opgaver i forhold til medarbejdernes tilgængelighed.

I kan læse mere om alle de smarte funktioner i vores projektstyringsværktøj her

 

Tag din projektstyring til nye højder med TimeMap

Hvis I synes TimeMap lyder som noget for jer, kan I kontakte os her, og tage projektstyringen i jeres virksomhed til nye højder. Hvis I har nogle spørgsmål til vores projektstyringsværktøj, svarer vi også hjertens gerne på dem.

Vil I gerne prøve vores projektstyrings software inden køb, kan det også sagtens lade sig gøre. Vi tilbyder en uforpligtende og gratis prøveperiode i 14 dage.

Om forfatteren

TimeMap

Prøv TimeMap gratis

Se om TimeMap er noget for jer

Helt uforpligtende

Denne side bruger cookies til at analysere trafik og måle vores annoncers effektivitet

Klik på 'Accept' for at acceptere