Gå videre til hovedindholdet.

Tidsregistrering i Boligforeninger

Fleks, arbejdstid, udkald og løn efter overenskomst. Få et helt nyt overblik over arbejdstider, ferie, kørsel og opgaver med TimeMap.

Digital tidsregistrering i Boligforeninger

TimeMap tilbyder en komplet løsning til tidsregistrering - For medarbejdere, ansvarlige og ledere

Med effektiv tidsregistrering får I et overblik over jeres produktivitet og tidsforbrug i jeres virksomhed. Med vores tidsregistreringssystem kan I få et overblik over dagen. 

I kan tjekke ind på følgende måder:

  • Tidsregistrering app
  • Tidsregistrering terminal
  • Tidsregistrering på computer

Ved at bruge TimeMap kan medarbejdere på under ét minut hurtigt og enkelt registrere deres præcise tid.

ESL overenskomst

Overenskomstregler kan defineres for fleks, løn, feriefri m.v. Systemet beregner disse, så I slipper for at holde styr på alle reglerne manuelt.

Beboermøder

Ekstra løn og fleks for beboermøder beregnes automatisk. I kan ligeledes se hvor meget tid der går med møderne.

Snevagter

Udkald, tilkald, snerydning. Opgaverne er mange, men når først reglerne er defineret beregner systemet det for jer. Lav også vagtplaner så der altid er mandskab til de krævende opgaver.

Kørsel - Trailer

Vores App har kørselsfunktion. Formål, distance afdeling m.v. indrapporteres automatisk og udbetales med lønnen. Tillæg for trailer o.l. håndteres også.

Fravær

Få overblik over ferieperiode, feriesaldi og fravær. Ledere får overblik over kommende fødselsdage, jubilæum, ferie og fravær. Medarbejdere kan søge om ferie som godkendes af lederen hvis det passer i planlægningen.

GPS

Hvis man ønsker det, så kan man slå GPS til i vores App. På den måde kan administrationen se hvor hver enkelt Ejendomsfunktionær er i gang med at løse opgaver.

Se tiden på de enkelte afdelinger

De fleste boligforeninger i Danmark har øget fokus på hvordan og hvor tiden bruges

Med TimeMap kan Ejendomsfunktionærer og andre personalegrupper registere deres tid direkte i vores App, så I altid har et aktuelt overblik.

Tiden registreres digitalt med vores tidsregistrering app, terminal eller på computeren, som gør at I altid har et overblik i realtid.

I kan definere lønregler for ESL overenskomsten og få beregnet lønnen igennem de opsatte lønregler for arbejdstype, lokation, medarbejder og tidsramme.

Derefter kan TimeMap sende informationen til jeres lønssystem, så I kan se tidsforbruget i de enkelte afdelinger og hvilke arbejdsfunktioner tiden er blevet brugt på.

Prøv en løsning der skaber overblik over jeres tidsforbrug

Prøv TimeMap i 14 dage helt uden binding eller forpligtelser. 

Med TimeMap kan I skabe overblik over jeres tidsforbrug, arbejdstid, ferie, feriefri, fravær og vagtplan.  På den måde kan I drive en mere profitabel virksomhed, og spare tid på administrationsarbejde.

Du har mulighed for selv at teste TimeMap. Vi kan tilbyde at hjælpe jer i gang, så du får den fulde værdi af vores tidsregistreringssystem.

Prøv TimeMap gratis

Se om TimeMap er noget for jer

Helt uforpligtende

Denne side bruger cookies til at analysere trafik og måle vores annoncers effektivitet

Klik på 'Accept' for at acceptere