Skip to main content

Privacy Policy

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

TimeMap er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du har sendt til os. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

TimeMap ApS
Mørdrupvej 13b
3060 Espergærde

CVR-nr.: 30 08 80 85
Telefon: 70 20 71 08
E-mail: kontakt@timemap.dk

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

På e-mail: dpo@timemap.dk
På telefon: 70 20 71 08
Ved brev:
TimeMap ApS
Mørdrupvej 13b
3060 Espergærde
Att.: Databeskyttelsesrådgiveren

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger for at udføre den eller de funktioner der er nødvendige for behandling af henvendelsen.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e.

Hvis du har sendt os følsomme oplysninger, behandles disse i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f.

Har du sendt os oplysninger om strafbare forhold er vores behandling baseret på databeskyttelseslovens § 8, stk. 1 og stk. 2, nr. 3.

Behandling af oplysninger om personnummer sker med henblik på entydig identifikation, jf. databeskyttelseslovens § 11, stk. 1.

Modtagere af dine personoplysninger

Hvis du har klaget over en behandling af personoplysninger, vil din henvendelse blive sendt til den dataansvarlige, når vi beder om en udtalelse.

Har den dataansvarlige ikke har taget stilling til din henvendelse, kan vi – i stedet for at bede om en udtalelse – vælge at oversende din henvendelse til den dataansvarlige, så denne har mulighed for at tage stilling til din henvendelse, før du vurderer, om vi på ny skal inddrages i sagen.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger, men bruger dem udelukkende i de systemer der er nødvendige for behandlingen.

Opbevaring af oplysninger om dig

Oplysninger om dig lagres i vores systemer indtil sagen er afsluttet eller oplysningerne ikke længere er nødvendige.

Brug af TimeMap App

Udveksling af data mellem App og TimeMap systemet

Når TimeMap App'en anvendes til registrering af tid, ferie, fravær, kørsel m.v. sendes data til TimeMap administrationssystemet via API. Udveksling af data sker sikkert og krypteret.

Virksomhedens TimeMap Administrator angiver hvilke funktioner en bruger af App'en har adgang til og de kan definere regler for hvornår de pågældende data automatisk slettes.

Lokation

Hvis TimeMap App'en bruges til kørselsregistrering vil App'en bruge telefonens lokation til at bestemme hvilken adresse man er på, så den forudfyldes i hhv. fra-/til destinationen.

Virksomhedens TimeMap administrator har mulighed for at bede App'en om at tilføje lokationsdata til en tidsregistrering. Hvis denne funktion er slået til vil App'en finde din lokation så snart den åbnes og løbende opdatere positionen når app'en bruges til tidsregistrering.

Marketing og profilering

Når du interagerer med TimeMap, såsom ved besøg af TimeMaps websider, downloader indhold og gør brug af TimeMaps tjenester, så vil TimeMap behandle dine personoplysninger baseret på vores legitime interesse. TimeMap har legitim interesse i at behandle data med henblik på markedsføring.

Dine personoplysninger bliver brugt til at levere relevant indhold på markedsføring gennem de sociale platforme, e-mails, websider. Dette gøres gennem cookies. 

TimeMap bruger e-mail til markedsføringsformål, dog kun hvis du har givet samtykke i henhold til national markedsføringslovgivning og givet os dine kontakt oplysninger. 

Hvis du har givet samtykke, vil du altid have mulighed for at fravælge markedsføring som beskrevet nedenfor.

Ret til fravalg af marketing kommunikation

Du vil altid have mulighed for at fravælge markedsføring fra TimeMap på følgende måder:

- Følge instruktionerne i den relevante kommunikationsform

- Som administrator, kan du ændre præferencer om modtagelse af mails, hvis du har en konto hos TimeMap

- Kontakte os via e-mail: kontakt@timemap.dk

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, og en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

TimeMap

Mørdrupvej 13b, 1.sal

3060 Espergærde

Tlf. 70 20 71 08

kontakt@timemap.dk

Åbningstider

Mandag 9:00 - 15:00

Tirsdag 9:00 - 15:00

Onsdag 9:00 - 15:00

Torsdag 9:00 - 15:00

Fredag 9:00 - 15:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket

Prøv TimeMap gratis

Se om TimeMap er noget for jer

Helt uforpligtende

Denne side bruger cookies til at analysere trafik og måle vores annoncers effektivitet

Klik på 'Accept' for at acceptere