Gå videre til hovedindholdet.

Digitalt Stempelur

Brug TimeMap's smarte digitale stempelur til at registrere jeres tidsforbrug

Tidsregistrering skal være nemt, hurtigt og præcist. Ved brug af TimeMap's tidsregistreringssystem kan du på få sekunder indstemple dig selv på vores terminal, eller tjekke digitalt ind ved brug af vores tidsregistreringsapp på din telefon.

 • En nem tidsregistreringsmetode ved brug af terminal eller tidsregistreringsapp
 • Opdateringer på medarbejdernes status i live tid
 • Overblik over tidsregistrering, vagtplan, ferie og fravær mm.
 • Integration til jeres lønsystem
 • Registrering af kørsel

Alt bliver opdateret i real tid og kan gøres fra terminal, pc og vores app.

Nem indstempling i vores system

Du kan simplificere indstemplings processen til jeres stempelur

TimeMap prioriterer fleksibilitet, og tilbyder derfor en række metoder til at indstemple sig selv:

 • Opsat terminal, App, PC, Web og Tablet

Uanset hvordan I foretrækker at indstemple jer, så vil opgaven tage under ét minut og blive opdateret i real tid på alle platforme ved brug af vores online cloudløsning.

Hvis I ønsker at bruge en terminal på arbejdspladsen, kan den opsættes til brug ved kode eller adgangskort/brik. På vores app eller web kan medarbejderen få et overblik over dagens, ugens eller månedens vagtplan, hvis leder ønsker at gøre det synligt.

1. Check Ind

Terminalen står tændt og klar når du ankommer. Brug en chip eller et kodeord til at logge ind

2. Vælg din afdeling

Vælg hvilken afdeling, sektion eller projekt du skal arbejde med den pågældende dag ved et tryk.

3. Check ud

Check ud når du er færdig med at arbejde - Hvis du går tidligere, så kan du melde årsagen. Hele processen tager kun få sekunder.

Hvorfor er det vigtigt som leder at have stempelur implementeret?

Skab overblik over dine medarbejdere

På under et minut kan jeres medarbejdere stemple sig ind på deres vagt, påbegynde deres arbejde, og nemt stemple sig ud igen når vagten er færdig.

For lederen, som skal håndtere tidsregistreringerne, så vil et digitalt stempelur være en stor fordel og hjælp i hverdagen. Ledelsen kan skabe sig et nemt overblik i virksomheden over hvem der er på arbejde, og hvilket projekt de arbejder på.

Ledelsen kan se hvorfor en medarbejder er fraværende eller hvorfor de er gået tidligere end aftalt på en pågældende dag.

Hos TimeMap ved vi hvor værdiskabende kommunikation mellem leder og medarbejder er, men samtidig forsøger vi at forebygge unødvendige dialoger som i stedet kan håndteres igennem vores system.

Fordele ved tidsregistrering som leder

Tidsregistrering kan give nogle konkrete forretningsmæssige fordele som de fleste virksomheder kan kapitalisere på

Det er vigtigt at give overvejelser til, hvordan tidsregistrering passer ind hos jeres virksomhed - Ingen virksomheder har identiske løsninger.

Fordelen ved tidsregistrering og stempel ur:

 • Forøget produktivitet og struktureret arbejdsgang
 • Forbedret fakturering
 • Forbedret kommunikationsprocesser
 • Jeres profitabilitet forbedres
 • Opfyld krav og regler om tidsregistrering

Tidsregistrering vil blive et lovkrav, efter den nye EU-dom. Sørg for at implementere det i god tid, så du som leder overholder arbejdstidsreglerne og potentielle overenskomster.

Fordele ved tidsregistrering for dine medarbejdere

Det kan være en udfordring at motivere ansatte til at registrere deres tid.

Tidsregistrering er til fordel for alle, men det kan skabe modspil hvis fordele ikke er fremhævet. Følelsen af en ekstra opgave og overvågning er to store faktorer.

Derfor fokuserer vi på hvad medarbejderen får ud af tidsregistrering:

 • Sikret korrekt lønudbetaling
 • Overblik over kollegaers arbejdsdag og lokation (Hvis ønskes)
 • Fleksibilitet med tidsregistrering
 • Overblik over ens optjente ferie, fleks, fravær
 • Vagtplan tilgængelig fra adskillige platforme
 • Indsigt i ens reelle arbejdstid

Ved at registrere sin tid i TimeMap's tidsregistreringssystem, kan det skabe fokus på ens daglige arbejdsgang og derved øge aktivitet og effektivitet.

Lønberegning

Jeres lønregler kan oprettes i TimeMap, så I kan beregne overarbejde og andre tillæg inden lønnen elektronisk overføres til jeres lønsystem.

Ordre og Projekter

TimeMap terminalerne kan bruges til at registrere tid på ordre, projekter og opgaver. Derved kan I måle, hvilke opgaver der er bedst økonomi i og eksportere registreringerne til jeres økonomisystem for fakturering.

Mindre afhængighed af Nøglepersoner

Visse steder er lønbogholderen særdeles kritisk for at der kan laves løn. Sådan behøver det ikke at være. Med TimeMap kan en stedfortræder kunne køre lønnen når bogholderen har ferie eller er syg.

Medarbejder information

For medarbejderne virker TimeMap stempelurene mere moderne og I kan vise dem deres ferie saldi, overarbejdskonto, fraværsprocent m.v. - altid opdateret og aktuel. Vi følger GDPR reglerne ang. opbevaring af information.

Valg

I kan oprette valg som skal foretages ved check ind/ud. Det kunne være hvis en medarbejder kommer sent, så skal de vælge en fraværsårsag eller hvis de arbejder over, så kan de vælge om det skal udbetales eller på en opsparingskonto.

Ingen installation

Terminalerne er en skærm med indbygget computer som skal tilsluttes internettet. Der skal ikke installeres noget. Terminalen skal blot tændes og I skal kun sørge for en internetforbindelse. Opdateringer og ændringer i vores system tilføjes automatisk.

Undgå snyd på tidsregistrering

Det er vigtigt at vise tillid til jeres medarbejdere men opstår der tvivl kan TimeMap hjælpe til

I kan vælge at give frihed på det digitale stempelur i TimeMap's tidsregistreringsapp, i forhold til at tjekke ind og ud. I vil kunne se hvor der stempls ind via GPS'en.

 1. Indstempling logges af GPS'en
 2. Se den præcise lokation og tidspunkt for ind- og udstempling
 3. Frihed til selv at vælge

Vi har tilføjet muligheden for at undgå digitalt snyd ved brug af vores tidsregistreringsapp. Du kan skabe dig et overblik over hvor og hvor mange medarbejdere der er på arbejde. 

Vi ved at ikke alle virksomheder og medarbejdere ønsker at kunne trackes ud fra deres lokation, og vi har ikke gjort det obligatorisk men til en valgmulighed. Her giver vi jer frihed og fleksibilitet til selv at vælge, hvordan jeres virksomhed ønsker at skabe overblik over tidsforbruget i løbet af en arbejdsdag.

Få en tidsregistreringsløsning til hele virksomheden

Med TimeMap kan du prøve vores tidsregistreringssystem uforpligtende i 14 dage. Her vil du få adgang til den fulde version af TimeMap og vi tilbyder en gratis demonstration.

 

Ingen bindingsperiode - udløber automatisk
Kreditkort information kræves ikke

Tilpas det digitale stempel urs indstillinger til din virksomhed

TimeMap har forståelse for at virksomheder ikke er identiske, og mener derfor heller ikke at jeres indstillinger til stempeluret skal være det.

Vi tilbyder en lang række regler I kan opsætte i jeres system, som passer med jeres tidsregistreringsbehov. Det være om det er nødvendigt at stemple ind og ud i løbet af ens pause eller opsatte regler for, hvis en medarbejder møder eller går før planlagt.

Så kan I bestemme om de skal have løn fra mødetid, eller fra den angivne vagts aftalte tidsramme:

 • Lønregler ud fra arbejdstid, projekt og overenskomst
 • Håndtering af arbejdstid udover aftalt tid
 • Tilpasning af årsager til at være mødt sent/gået tidligt m.m.

Det handler om jeres behov og ønsker. Kunne I tænke jer at prøve TimeMap i 14 dage eller få en uforpligtende demonstration?

Prøv TimeMap gratis

Se om TimeMap er noget for jer

Helt uforpligtende

Denne side bruger cookies til at analysere trafik og måle vores annoncers effektivitet

Klik på 'Accept' for at acceptere