Gå videre til hovedindholdet.
Microsoft Dynamics C5 lønsystem

Microsoft Dynamics C5 Lønsystem

Benytter jeres virksomhed fortsat C5 2021 Løn selvom Microsoft ikke længere udvikler Dynamics C5 2021? Hos TimeMap ser vi ikke et behov for at stoppe med system, hvis det fungerer for jeres virksomhed.

Vi tilbyder integrationsmuligheder til jeres valgte økonomisystem, og vil fortsat også komme til at tilbyde det til C5. Så er du godt tilfreds med det og mangler et tidsregistreringssystem, som kan snakke sammen med C5 i fremtiden?

Vil mangel på opdatering af C5 blive et problem i fremtiden?

Det kan være svært at sige, eftersom Microsoft har besluttet at C5 gik på pension fra januar 2019. Men hos TimeMap vil vi indtil videre fortsætte med at tilbyde hjælp og integrationsløninger, så vores tidsregistreringssystem kan benyttes af alle dem, som er glade for den løsning de har i C5 på nuværende tidspunkt.

TimeMap tilbyder ikke konsulent assistance indenfor C5-Løn, såsom installation og igangsætning af lønopsætning. Men vi vil være i stand til at hjælpe med hvordan vores systemer skrues sammen, og hvordan jeres tidsregistrering fra TimeMap kan overføres nemt til C5 ved brug af vores API løsning.

Du kan prøve TimeMap uforpligtende i 14 dage.

Prøv TimeMap gratis

Se om TimeMap er noget for jer

Helt uforpligtende

Denne side bruger cookies til at analysere trafik og måle vores annoncers effektivitet

Klik på 'Accept' for at acceptere