Gå videre til hovedindholdet.

Tidsregistrering, fleks og fravær

BrugervenligtFleksibeltEffektivt

Få et fleksibelt tidsregistreringssystem der kan tilpasses alle personalegrupper

Virksomheder som bruger TimeMap

Postnord TPL Logo til samarbejde
Summerbird logo samarbejde
Serwiz Logo samarbejde
Ma Kasse logo samarbejde
Fynbo logo samarbejde

Vores medarbejdere er meget glade for TimeMaps app, da de her kan registrere skift af job, og se deres flekstid som er opdateret hver dag. De bruger desuden app'en til at anmode om fridage, og har i app'en fuldt overblik over resterende feriedage og feriefridage.

Mogens Hansen | Økonomichef, Crysberg

Vi har igennem de seneste år brugt Timemap, som er nemt og brugervenligtHar man spørgsmål, får man nemt hjælp af kundeservice - De svarer lynhurtigt. Vil klart anbefale TimeMap til andre busselskaber.

Maja Petersen | Løn og økonomi, PP Busser

Vi har valgt at udskifte et gammelt tidsregistreringssytem med TimeMap, da vi mener at TimeMap har den mest overskuelige administration.Vi bruger systemet til at registrere komme-/gåtider, ferieregnskab samt jobs på forskellige projekter. Jobtider overføres herefter til vores økonomisystem.

Mogens Hansen | Økonomichef, Crysberg A/S

Et fleksibelt tidsregistreringssystem

Al tid samlet ét sted

TimeMap er meget mere end et tidsregistreringssystem. Vi har funktioner som dækker alle virksomhedens ansatte både når det gælder tid, projekter, ferie, fravær og løn. Med TimeMap får du indsigt i din virksomhed og samtidig sparer tid med administration på tværs af organisationen

Præcis tidsregistrering med Timemap

Online stempelur

Ved brug af TimeMap tilbyder vi en bred variation af indstemplingsmuligheder til jeres medarbejdere, herunder Væghængt terminal, PC, Tablet, Mobil App. Hele tidsregistreringsprocessen ved at tjekke ind eller ud tager et par sekunder. Alt information opdateres i realtid på alle platforme ved brug af vores cloudløsning.

Få et overblik i vores app - uanset hvor du er

Tidsregistrerings App

Dine medarbejdere kan nemt registrere deres arbejdstid uanset hvor de er, om det er på skiftende arbejdspladser eller hjemmefra ved brug af TimeMap's tidsregistrering app. Ved brug af vores tidsregistreringsapp kan dine medarbejdere selv se deres: Arbejdstid inkl. timer og overarbejde, Ferie, omsorgsdage, seniordage, Fleks og Fravær, Vagter – Se og bytte vagter internt. Leder kan godkende vagtbytte. Kørselsgodtgørelse. Al informationen kører på tværs af jeres platforme og opdateres med det samme.

Vores system er bygget til håndtering af komplicerede opsætninger

Hvorfor TimeMap?

Med mere end 15+ års erfaring og 50.000+ daglige brugere, er vi en af Danmarks førende tidsregistreringssystemer, fordi vores system kan tilpasses til jeres behov og ønsker. Fordelen ved TimeMap er at vores system kan vokse med jer, og er bygget til at håndtere og skabe sammenhæng mellem lønberegning, medarbejdere og vagtplaner.

TimeMap samarbejder med nogle af de største lønsystemer i Danmark

Integration til jeres lønsystem

Vi tager hånd om lønprocessen for jer - Ved brug af TimeMap's tidsregistreringssystem vil lønberegningen automatisk håndteres ud fra opsatte lønregler, vagtplaner, timer, overarbejde m.m. Et udsnit af vores samarbejdspartnere: Proløn, Zenegy, Danløn, Dataløn, Visma Løn og mange flere. TimeMap's API integration sikrer at hele jeres IT-landskab kommunikerer flydende og at programmerne snakker sammen, når information skal overføres til jeres lønsystem-

Intuitiv, nem og korrekt tidsregistrering

Vi gør tidsregistrering nemt

Ved brug af TimeMaps tidsregistreringssystem vil ændringerne i tid, registreringer, vagter, lokation, fravær og projekter blive håndteret automatisk. Planlæg nemmere arbejdsdagen.Opsæt regler for ferie-, fleks- og fraværsregistrering.Giv medarbejdere adgang til at se hvem der er fraværende på deres vagt. Mulighed for internt at bytte vagter og få godkendelse af administrationen.Godkend selv alle ændringer - Kan gøres fra PC/App/Terminal.Skab overblik over jeres tidsforbrug med TimeMap.

Førende inden for tidsregistrering

Derfor vælger vores kunder os

Med mere end 15+ års erfaring og 50.000+ daglige brugere, er vi en af Danmarks førende tidsregistreringssystemer, fordi vores system kan tilpasses til jeres behov og ønsker.

Vi har igennem en lang årrække benyttes os af TimeMap. Vi valgte TimeMap da det tog under en time at implementere. Fleksibiliten i TimeMap gør at vi hurtigt kan ændre i TimeMap, således det altid svarer til vort behov. Det er brugervenligt overfor den enkelte medarbejder. Vigtigt er, at TimeMap løbende opdateres, således det også er tilpasset ved ændringer i overenskomst og lovgivning.

Morten Bandholtz | Operations Manager, Interroll Joki A/S

Vi har igennem de seneste år brugt Timemap, som er nemt og brugervenligt. Har man spørgsmål, får man nemt hjælp af kundeservice - De svarer lynhurtigt.

Maja Petersen | Løn og økonomi, PP Busser

Vi har valgt at udskifte et gammelt tidsregistreringssytem med TimeMap, da vi mener at TimeMap har den mest overskuelige administration.Vi bruger systemet til at registrere komme-/gåtider, ferieregnskab samt jobs på forskellige projekter. Jobtider overføres herefter til vores økonomisystem.

Mogens Hansen | Økonomichef, Crysberg A/S

Funktioner

Alle funktioner i TimeMap er med i Abonnementet. Systemet er fleksibelt og I kan selv tilpasse det jeres behov.

Seneste blogindlæg

Blive klogere på dit arbejdsliv ved at følge med i vores blogindlæg

Prøv TimeMap gratis

Se om TimeMap er noget for jer

Helt uforpligtende

Denne side bruger cookies til at analysere trafik og måle vores annoncers effektivitet

Klik på 'Accept' for at acceptere